Uusi vuosi,uudet kuviot

Aika rientää,kun tekemistä riittää. Ei edes tänne ole mukamas ehtinyt piipahtamaan. Mutta kieltämättä vuoden loppu ja alku olivat hektistä aikaa ja nyt vasta havaittavissa pientä tasaantumista. Lisää valoa ja lisää energiaa,mä olen ainakin jo ihan narsissit ja tulppaanit silmillä:kevät tulee!

Pieniä muutoksia aikatauluihin:Puhdistuksen näytökset päättyvät tältä keväältä jo 31.3. eli kevään vika näytös silloin. Traktoria vedetään huhtikuussa vielä n. 4 näytöstä ja muutokset tähän ovat todennäköisiä… Traktorin Krokotiili Kristian on saanut hurjasti positiivista palautetta yleisöltä,varsinkin pieniltä pojilta ja tytöiltä. Siitä olen enemmän kuin iloinen 🙂 Molemmat näytelmät ovat vetäneet hyvin,nyt siis vikat kuukaudet mahdollisuus nähdä yleisön suosikit. Toukokuussa saadaan sokerina pohjalle näyttelijöiden Äitienpäiväkonsertti. Treenit ovat jo käynnissä ja hyvä pössis. Koskettavaa tulkintaa  tulossa.

Lupauksia tälle vuodelle:panostan enemmän musiikkiin ja perheeseen.2010 vaikuttaa aika tapahtumarikkaalta vuodelta siis 😉 Kevään mittaan siirryn myös vähitellen yhä enemmän pääkaupunkiseudulle,see u there!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Kommentit on suljettu.