Unelmat ovat luotu toteutettaviksi

Päätin tänä vuonna viimein keskittyä siihen, mikä on aina kulkenut mukanani,mutta usein jäänyt kakkoseksi. Laulamiseen.

Vuosien  aikana on tullut tehtyä useita demoja, kasattu bändiviritelmiä, tuherrettu tekstejä  ja laulettu studioissa niin suomeksi kuin englanniksi. Levytyssopimus tuli ja…meni. Pari sinkkua jäi käteen. Teatteri on aina mennyt edelle.

Tällä viikolla sitten aloitin opiskelemaan Artistivalmennuksessa Ikaalisissa. Paikka luo hyvät raamit nimenomaan keskittymiselle&aikatauluille ja oman rauhan kodin ulkopuolella. Mikään koulu ei tietenkään tee sinusta laulajaa, vaan kyllä se on ihan itse tehtävä töitä, löydettävä oma juttu  + miljoona muuta asiaa…. Mutta askel on otettu!

Keväinen päähänpisto osallistua Tangomarkkinoille ja putoaminen sieltä vain vahvisti tahtoa. Tango ei kenties ole ykköslajini, mutta tämän tulevan vuoden aikana olen luvannut selvittää itselleni;  Kuka minä olen laulajana? Tutkimusretki alkakoon…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Vastaa

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>