Hissipuheita, teoriaa ja The Beatles

Näistä aineksista on tämä alkuviikko rakennettu 🙂

Maanantaina pyörähti käyntiin Beatles Forever- shown treenit. Plari lukaistiin läpi Kaivarin terassilla auringon poltteessa (vaikea kuvitella tän päivän vesisateessa..) ja nyt mä sitten syvennyn pikaisesti kolmen erilaisen naishahmon sielunelämään. Yksi heistä tietenkin on Yoko Ono. Well,well, katsotaan mitä saadaan aikaan..

Treenipäivän päätti  ”Speedmeeting” tilaisuus näyttelijöille ja työnantajille. Sitä puheen papatusta,kun yrittää parissa minuutissa kertoa itsestään oleellisen ja jäädä mieleen. Joka tapauksessa todella mukava ilta;kollegojen kanssa kuulumisten vaihtoa,kuoharia&gourmeeta ja ehkä pari hedelmällistä työkontaktia.

Tänään palasin kirjaimellisesti koulun penkille,kun väännettiin Ikaalisissa musiikinteorian tehtäviä. Mut ah,mikä iloinen yllätys!  Se olikin helppoa kauraa. Vuodet Salon musiikkiopistossa ja Pop & Jazz Konservatoriossa tuottavat tulosta.

Huomenna taas takaisin 60-luvulle.

Ai niin,pakko kehua juuri lukemaani kirjaa ”Jukka Poika” ( kirj. Kati Rajasaari) Erittäin mielenkiintoinen persoona tuo JP. Kirja myös valottaa hyvin Suomen reggae-skeneä & rasta meininkiä  ja on kauttaaltaan sujuvasti kirjoitettu. Hyvä Kati!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Vastaa

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>