Marraskuu iskee

Kuuumeen ja flunssan kaataessa sänkyyn  jouduin hidastamaan tahtia sen verran, että ehdin jopa kirjoittamaan tänne.

Syksy on ollut odotusteni mukaan kiireinen. The Beatles Forever show pyörii säännöllisesti Hgin yössä, mä pyörittelen omia sanoituksiani&mietin säveltäjiä. Treenaan biisejä, mut mistä sais lisää tunteja päivään? Koulussa mä olen ihastunut Sibelius nuotinnusohjelmaan; komppilappujen tehtailu onkin kivaa! Kohta pitää päättää työharjoittelupaikka ja valita artistianalyysin kohde,valintoja,valintoja.. Ja kirkkokonsertti lähestyy.. Eli ei mulla vieläkään ole vapaa-ajan ongelmia 😉

Tässä joutuu jatkuvasti tasapainoilemaan tärkeysjärjestyksen kanssa. Kuten kanssasisaret tietävät; työ,opiskelu ja perhe ei ole ihan helppo kuvio. Suhailu Hki-Tre-Ikaalinen välillä tuo oma lisähaasteensa. Multa kysyttiinkin,että miten jaksan tämän kaiken? Mistä saan energiaa? Oh well, UNELMAN voimalla menee tää vuosi <3

Olen myös löytänyt itselleni bilebändin; The Badmoose Band!!! Ihan mahtavaa. Eli call me ja me tullaan keikalle 😀

Nyt tän Milfin on pakko taas mennä    -lepäämään. Sen verran kun Miss Puopolo sallii. Pakko parantua, että pääsee taas laulamaan. Kohti kevättä.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Vastaa

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>