Iso hymy

Oi uskolliset lukijana, sivuni ovat olleet talviunessa pari kuukautta. Ja ihan omista kiireistä johtuen.. On niiiiin paljon mielenkiintoista ja tärkeää tehtävää, etten ole ehtinyt kirjoittamaan 🙂

Tänään aloitin työharjoittelun levy-yhtiö Sonyn Olli Halosen alaisuudessa. Teen näitä päiviä aina ehdin pitkin kevättä. Ja ai että, olipa herkullinen päivä. Agenda oli seurata uuden metallibändin http://www.facebook.com/blackcrowsbreakthesilence  ensimmäisen sinkun äänitystä  http://www.mofomusic.fi/ studiolla. Genre on mulle vieras, mutta jätkät oli rentoja ja puhuimme yleismaailmallisesti musiikista ja kentästä. Artisteja on paljon ja keikkapalkkiot ovat laskeneet. Erottautua pitää ja asenne on oltava kohdillaan. Artistivalmennuksessa paukutetaan joka välissä oman jutun ja tarinan tärkeyttä ja tämän päivän keskusteluista tuli taas vahvistus; se ON tärkeää.

Puhuimme myös Ollin kanssa demoista. Vaikka demosi ei saa aikaan hurmioitunutta ensireaktiota levy-yhtiössä, se ei tarkoita sitä, että se olisi huono. He vain haluavat kuulla lisää nähdäkseen oletko tosissasi ja tapahtuuko kehitystä… Kiinnostus on siis voinut herätä.

Tämä viikonloppu menee muuten kotioloissa. Täysin lomalaiseksi ei voi kuitenkaan heittäytyä, sillä maanantaina pitäisi vetää jazzia opetusministerille 😉

P.S. Sain myös palautetta omasta demostani. Ehkä siinä syy otsikkoon 🙂

Suloisia unia ja rauhallista viikonloppua!

Sare

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.