Uusi look&action viikko

Hei rakkaat! Viime viikot ovat olleet aikamoista pyöritystä ja vielä ei loppua näy, hyvä niin. Ja mikä parasta, kaikki on itse aiheutettua 😉

Torstaina kuvattiin Auki ja rikki- biisille musavideo. Olin aika täpinöissä, esikoista kun tehtiin. Mari Mantelan ja Jani Kumpulaisen vakaassa ohjauksessa ei kyllä ollut hätää ja koko tiimi oli aivan unelma. Paljon lahjakkaita, kauniita&komeita naisia ja miehiä! Päivä oli pitkä ja opettavainen. Ihmisen pitäisi useammin saattaa itsensä tilanteisiin, missä voi oppia uutta, sieltä mukavuusalueelta pois. Pikkasen kirpasee, mutta palkitsee. Veikkaanpa, että loppuviikosta voin näyttää teille maistiaisen musavideosta…

Sivujen ulkoasu on myös muuttunut! Helena Valtonen, joka teki Auki ja rikki- sinkkuun kannet, on myös tämän uudistuksen takana. Raikkautta ja valoa, kesää kohti kun mennään. Kuvat ovat a`la Ville Juurikkala.

Huomenna aloitan päivän koelaululla, iltapäivällä tapaan miehen Warnerilta ja ilta on pyhitetty siivoukselle ja pakkaamiselle. Ja toivottavasti biisien treenaamiselle. Kesä=keikat 🙂 Aika kuumottava päivä.

Kuullaan viimeistään torstaina, Sare x x x

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.