Uuh-la-laah!

Kesä meni niin rauhallisesti, ilman aikatauluja, ilman ajantajua…Odottaen helteitä ja lopulta iloiten pienistä kesäretkistä. Satoi tai paistoi 🙂 Löysäily ja perheily oli ihan tarpeen, sillä koko syksy ja kevät ”juoksin” ympäri Suomea ja opiskelin ja etsin artistiutta kympillä. Eli kunnon lataus oli paikallaan.

Viime viikolla alkoi sitten työ ja opiskelu täysillä. Ei mitään pehmeää laskua arkeen, vaan ON-nappula kaakkoon. Laulun teon salat kiinnostavat edelleen, joten takaisin kouluun. Onneksi tällä kertaa ei tarvitse matkustaa kuin Kallioon asti Pekka Ruuskan vetämään lauluntekijä-koulutukseen. Alussa ollaan, mutta täpinöissä. Kirjoittaminen on niiiiin hauskaa. Samalla huomaa oman pienuutensa ja sisäinen kriitikko iskee kovassa joukossa. Mut hienoo,tykkään. Opin,jeee!

Torstaina meillä oli valokuvaukset; Johnny http://johnnyperkka.com/hoiti kaiken taas varmoin ottein. Ihanaa, kun on ihmisiä ympärillä joihin voi luottaa! Krista Vainio teki tästä zombista suht elävän näköisen 😉  Kiitos myös Katri http://www.designbykatrin.com/  ja Dots… http://www.dots.fi/blogi  Mä pääsin muuten vähän jo kurkistelemaan kuvia. Veikkaan, että sieltä löytyy ainakin yksi helmi kansikuvaksi.

Kuvista löytyi mm. tällaisia sävyjä...

NIIiiiin, uusi sinkku on tulossa ja tähän tulis taas iso hymynaama. Kyllä ne pyörät vaan lähtee kummasti eteenpäin pyörimään, kun tahtoa riittää.. Eilen olin Herra Munkin ilona http://www.pm-music.fi/PM_Music/Etusivu.html studiolla laulamassa biisiä. Pete äänitteli ja mä kiipeilin seinillä. Tai siis oikeastaan roikuin seinällä  ja poljin rumpua. Lattian ”eristin” farkkutakilla. Että tällaiset metodit tällä kertaa ja ihan itte keksin. Mut oli kuulemma tehokas! Se on tärkeintä.

Rikospaikka

Pitkän päivän päätteeksi oli mahtavaa vaan nauttia viihteestä ja antaa muiden hoitaa duuni. Lady Gaga huolehti, ettei tullut tylsää hetkeä. Siellä me jorattiin ja kyynelehdittiin. Yleisö oli niiin messissä. Aikamoinen artisti ja show!

Hetki ennen kuin lähdettiin eteen hyppimään!

 

Nyt kauniit unet! Omat pikku monsterini! xxx Sare

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.