Here we go again eli Musiikkivideo nro 2

Viikonloppuna kuvattiin ”Rakkaus ei riitä” biisiin musavideo. Lauantaina oli luvattu koko päiväksi kaatosadetta, mutta ilmeisesti Sateen Herra tiesi auringon olevan mun tilauslistalla 🙂

Tällä kertaa tiimissä työskentelivät ohjaaja Mari Mantela, kuvaaja Antti Ruusuvuori, maskeeraja Heidi Klaavuniemi ja ihkut näyttelijäkolleegat: Sanna Stellan ja Timo-Pekka Luoma. Pyörittiin ympäri Helsinkiä, rikottiin ehkä jotain lakeja, mutta hyvässä uskossa ja tarkoituksessa. Nyt matskut on leikkaaja Mikko Löppösen käsissä ja ai kun on taas jännää. Jutut menit sutjakkaasti ja ei voinut kuin ihailla ammattilaisia työssään. Respect ja kiitos.

Ehkä se ”harjoitus tekee mestarin” klisee on totta, sillä tällä kertaa videon tekeminen ja koko sinkun vääntäminen tuntui menevän kaikenkaikkiaan helpommin. Ehkä  tää Stressi-Essi alkaa pikku hiljaa viihtyä tuottajan roolissaan…Oh well, riskillä mennään. Mut mä oon kyllä sitä mieltä, että täysillä tai ei ollenkaan.

Huomenna laulutuntii ja biisipajaa, illalla ystäviä. Nostetaan malja tällä vuodelle 🙂

Näihin fiiliksiin xxx Sare

Sweet Dreams!

Sweet Dreams!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.