Sohvan uumenista

Jaahas, kello lähenee puolta yötä..Loistavaa työaikaa siis. Hiljaista ja luovaa meininkiä,kunnes hyydyn sohvalle. Parit demotukset tuli tehtyä viime viikolla ja tällä viikolla ois tarkoitus pistää paremmaksi. Jos vaikka kolme? Töitä pitääkin tehdä, että ensi vuonna voin tarjota kuultavaksi albumillisen matskua. Mulla on sellanen kokeellinen fiilis, haluun tehdä itselleni epätyypillisiä biisejä ja katsoon mitä sit tapahtuu? Mitä syntyy? Mihin se johtaa?

Mut joo, nyt mua laiskottaa. Tosi usein käy silleen, että teen ekat säkkärit, preen ja sit kertsin kohdalla alkaa jumitus ja pakko pitää tauko, kunnes taas luistaa. Joskus olin huolissani tekotavasta, mutta nykyään tiedän, että biisi kyllä valmistuu. Kunhan tulee tauolta takaisin 😉

Mä oon ollut tosi iloinen Rakkaus ei riitä biisin soimisesta radioaalloilla <3 Jokaiseen biisiin kuitenkin pistää paljon aikaa, rahaa ja sydänverta eli mikä mahtava fiilis, kun joku sitä diggaileekin 🙂 KIITOS.

Uusi musavideo on pyörähtänyt käyntiin eri tahoilla. Tässä video, jos et ole onnistunut vielä näkemään sitä:

http://www.youtube.com/watch?v=7OwqqkZHPBY&feature=relmfu

Huomenna oisin artistin lisäksi impro-ope, luoville kauneusunille siis! Bis morgen tai marraskuuhun puput!

x x x Sare

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.