Lontoo ja peukutuksia

Greetings my friends 🙂 Vietin juuri pitkän viikonlopun Lontoossa. Tuttu kaupunki, mutta aina sieltä löytyy uutta ja sitten on jo ne hyväksi havaitut jutut. Comedy Store toimii aina, mä diggailen hyvää standuppia. Ainoo huono puoli on kipeät posket eli naurukramppi naamassa. Tenniksen ATP Tour  The O2 areenalla oli myös aikamoista viihdettä: tähdet Del Potro ja Djokovic marssivat kentälle bilemusan, lähtölaskennan ja savukoneen seasta. Ja ilman näkemättä musikaalia ei voi lähteä kaupungista. Tällä kertaa tsekattiin Rock of Ages ja nyt mulla soi sit Whitesnake päässä vieläkin 🙂

Näin myös rakasta ystävääni Annaa, joka on juuri muuttanut Lontooseen unelmansa perässä. Hkiin jäi vakiduuni,ystävät, asunto ja tutut kuviot. Nyt ollaan pisteessä nolla. Kaikki on uutta ja haastavaa, mutta koko ajan oppii. Ja mikä fiilis, kun selviää tai jopa onnistuu! Nii-i, taitaa tuo Nykin ”if i can make it there, i´ll make it anywhere” toimia myös tässä. Mä nostan Annalle hattua. Tiedän erittäin hyvin miltä hänestä tuntuu. Vaikka en ole maata vaihtanut, tutun ja turvallisen jättäminen on onnistunut täällä Suomessakin. Mä olen joutunut myös viettämään aikaa erossa perheestä ja ystävistä ja kieltäytymään töistä, mitkä ovat häirinneet musiikin tekemistä. Mä olen välillä kokenut epätoivon hetkiä ja sitten suloisia onnistumisen hetkiä. Askel kerrallaan.

Huomenna eli keskiviikkona mun sinkku Rakkaus ei riitä on Iskelmässä ehdolla. Jos saan tarpeeksi peukutuksia, biisi pärähtää soimaan,jeee 🙂 Iskelmältä löytyy myös kyseisen biisin musavideo täältä:

Rakkaus ei riitä musiikkivideo Iskelmällä!

Ja täältä saa biisin soimaan myös radioon huomenna:

Iskelmän äänestys klo 10-11!

Pidetään peukkuja, x x x Sare

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.