Voittajat

Joulukisa on ohi ja WAU, voittaja on löytynyt ja mikä olikaan biisitoiveiden määrä: 1000 toivetta!!!!! Mika Paasikangas on ylivoimainen voittaja 🙂 Hyvänä kakkosena tuli Jani Räty ja kolmanneksi ylsi Juuso Lisowski. Onnea kaikille voittajille ja isot halaukset. Iso kiitos myös kaikille osallistuneille. Jouluksi sinkut eivät valitettavasti enää ehdi, mutta joulun jälkeen sitten kolahtaa postiluukusta. Nyt vielä paketoimaan viimeiset joululahjat ja tuoksuttamaan tuota kaunista hyasinttia…Sieltä se joulumieli hiipii varovaisin askelin…

Tässä tunnelmia maanantain uusien joululaulujen konsertista Heon kappelista. Lämpöä kaikkien sydämiin <3

xxx Sare

Joulukonsertti

Joulukonsertti

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.