Joyeuses pâques!

Mun elämässä on ollut aika myllerrysten talvi. Kaikki on mennyt uusiksi, halusin tai en. Tällaisessa tilanteessa ei voi muuta kuin hengittää syvään ja hyväksyä. On turha vastaan pulikoida asioiden suhteen, mitä ei voi muuttaa. Eli tässä sitä katsellaan kaksin elämää uudessa kodissa ja ympäristössä. Muutan ne asiat, mitkä voin, hyväksyn ne, mitä en voi muuttaa. Amen.

Onneksi surullisten fiilisten keskelle on tullut iloa ja toivoa. Uusia biisejä, joista intoilla, musikaali-proggiksia Valkeakoskella ja Jyväskylässä. Uusia ystäviä! Ja sitä valoa. Se viekoittelee mukaansa ja kuiskaa: Kaikki on hyvin, don´t worry.

Tänään piipahdan Trombit radion haastiksessa juttelemassa musiikista ja kouluvuodesta lauluntekijälinjalla. Sitten pakkaan kimpsut ja kampsut&yhden lapsen ja lähdemme pääsiäisen viettoon Saloon. Ensi viikolla taas biisien kimppuun ja demotusta.

Bongaa kuvasta mun lapsena tekemä pääsiäistipu ja mun äidin lapsena?!  tekemä koriste 😀 Retro?

Voimahaleja päähän potkituille ja iloisille tyypeille x x x Sare

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.