Hei, me muutetaan!

Toukokuu tuli, jo!? ja ennen kesää on töillä on tapana kasaantua. James Dean musikaalia treeneillaan tasaiseen tahtiin Valkeakoskella ja kotona Helsingissä jatkuu biisien tekeminen ja treenaus. Joo treenaus,sillä parin viikon päästä 16.5. on keikka Helsingissä ja listalla on aivan uusia biisejä. Tämä on muuten ainoa keikka stadissa tänä kesänä ja vapaa pääsy eli kannattaa tulla kuuntelemaan 🙂 Kesäksi mä lähden Jyväskylään näyttelemään Levottomat jalat- kasarimusikaaliin. Siellä tulee sit vedettyä aikamoinen satsi suomirokkia.

Mä sain kivoja uutisia viime sunnuntaina;mun ja Samulin Näkymätön tyttö -biisi on valittu Kokkolan Pop`n´Roll sävellyskilpailun finaaliin! Hauskaa! Sitä ennen pitäis hoitaa kesäkuussa Salon lastenlaulukaupungin sävellyskilpailun finaali. Esiintymisasuja jo mietiskellään, sellaisia torakkamaisia Saloon 😉

Mut joo,muutot, niitähän tässä taas tulee. En mitenkään rakasta jatkuvaa kodin vaihtoa,mutta työt usein vievät ympäri Suomen. Ensi viikolla pamahtaa päälle myös putkiremontti, joten nyt on ihan pakko lähteä evakkoon. Mä pistän viestiä sitten tien päältä. Ihanaa kevättä, kesä on ihan kulman takana.. x x x Sare

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.