Kuin lomalla

Terveisiä Valkeakoskelta! Vika treeniviikko täällä Pumpasen Viivin, Uotilan Samin ja kumppaneiden kanssa ennen kesää. Elokuussa sit jatketaan James Dean musikaalin parissa. Viikonloppuna mä suuntaan jo kohti Jyväskylää ja Laajavuoren kesäteatterin Levottomat jalat musikaalin treenejä. Tansseja ollaan jo vedetty pitkin kevättä ,parit polvet ja olkapäät menny (huh,ei vielä mulla) eli hyvältä vaikuttaa 😉

Tänään mä nautin ihanasta kesäpäivästä kanavan rannalla, eikä tuntunut työpäivältä ollenkaan. Voi kun osais säilyttää tän hetkessä elämisen koko kesän! Ei siinä tarvita pitkiä kesälomia kun osaa nähdä jokaisessa päivässä ne hyvät puolet. Vaikka miten siistiltä tuntuu,kun voi kävellä ilman takkia ja aurinko lämmittää. Ja yhtäkkiä on niin vihreetä joka puolella! Siinä suklaatuuttia syödessä ja työkavereiden kanssa juorutessa mä taisin kyllä kärähtää :/ Tou. Mikä klassinen moka. Talviturkkikin tuli heitettyä jo pari viikkoa sitten. Jepjep. Näin se on: Kesänainen on valmis. Kesäteatteri, grillaus, hyttyset, yöpulikoinnit ja kukkamekot: nyt mennään 🙂

x x x Sare

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.