Levoton jengi

Huh huh! 2 viikkoa takana Levottomat jalat musikaalin treenausta Jyväskylässä ja kroppa tuntuu asfalttijyrän alle jääneeltä 😀 Me ollaan tehty pitkää päivää, mut päivät on menneet kuin siivillä:porukka on niiin mahtava! Naurun käkätys kuvastaa tosi hyvin tätä kesäproggista. Laajavuoren kesäteatterin stagella meitä pomppii siis 10 tyyppiä&bändi. Tommi T. aka Salkkari-Kari Taalasmaa etsii karhumaisesti johtaja-rooliaan(ja mä pelkään sängyssä) ja me niin putoillaan, Emma K. ihana soulmama&sister laulaa kaikki suohon ja on pyllynlätkinnän mestari, Topi ”Jami” on maailman paras kämppis ja ihanin ” boyfriend”, Johe-Kaapon kaa tulee aina hysteria rokissa, Ullis on mun personal tanssiope,korvaamaton!( Miten se taipuu kaikkeen,häh?!) Jonas-Junior on ikuisesti mulle 16v. &yllätyspakkaus, Iiro on meidän oma kätilö ja halinalle Polizai ja Tytti ”Läski/natsi/Pipe” rakkaalla joraajalla on monta nimee ja ihana koira. Bändille <3 ja Elina Jakolewa, madam ohjaajalle iso hali, maanantaina taas jatketaan.

Nyt tuli ihan hirveesti sellasta ärsyttävää sisäpiiriläppää, mutta tulkaa kattoo meidän show, nii tää aukee 🙂

Jyväskylään en oo vielä kauheesti ehtinyt tutustua,paitsi mäkiin. Niitä on. Ylös ja alas. Onneksi kesäpyörä kulkee kevyesti,ainakin välillä…puuuh.

Tällaisen työ-honeymoonin keskellä ei oo paljon muuta ehtinyt. Viime viikolla kävin laulaa luikauttamassa Salon lastenlaulufestareiden sävellyskilpailussa ja yleisön suosikki oltiin! Kiitos <3

Nyt ansaitun vapaapäivän viettoon, x x x Sare

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.