Koti hotellissa

Hei kaikki auringon paahtamat kamut! Kiitos niille, jotka jaksavat näillä sivuilla käydä kurkkimassa ja anteeksi, että niin harvakseltaan olen ehtinyt päivityksiä tekemään.. Se elämä, se elämä..koko ajan tapahtuu paljon.

Mutta nyt mä päivitän teitä 🙂 Kesäteatteri on hikinen muisto vain, heinäkuussa kuvasin paria tv-sarjaa, joista toinen alkaa jo syksyllä. Toista pitää odottaa ensi vuoteen. Kilpailumenestys sävellys-sanoitusskaboissa on ollut toosi iloinen yllätys:ensin yleisön suosikki, sitten 1. sija ja nyt Somero soikoon kilpailussa 31.8. mun ja Laihon Samulin biisi on seitsemän parhaan joukossa! Saa nähdä miten käy. Tällainen palaute kannustaa kyllä tekemään biisejä lisää.

Niin, se hotellielämä: James Dean musikaalia treenataan täyttä häkää ja koti on kyllä enemmän Valkeakosken Waltikka hotellissa kun Helsingissä tällä hetkellä. Onneksi on tosi mukava hotla ja itse asiassa täällä on tosi kivaa. Oma rauha, rantanäkymä omalta partsilta ja maukas aamiainen. Mieluummin täällä kun putkirempan keskellä Hgissä.  50-luvun hengessä käytiin Pumpasen Viiviskän kaa kuvauksissa ja hauskaa oli. Mä innostun näistä pukuleikeistä kuin pikkutyttö 😀

Miauuuh!

Miauuuh!

Jottei tää menis ihan hehkutukseksi siitä miten ihanaa on ja loistavasti on mennyt, ni voin kertoa, että elämäni rankin vuosi on kyllä ollut. Kaiken kivun ja surun keskellä on ehkä kohtuullista,että työn kautta tulee iloisia uutisia kun yksityiselämä on murhaa. Enkä voi kylliksi kiittää ystäviä, jotka ovat jaksaneet tsempata mua läpi tän hitaan prosessin ja vanhempia, jotka ovat aina paikalla,kun tarvitaan. Äidin pikku kultakutri saa mut hymyilemään joka päivä, eikä sitä tarvitse tehdä enää kyynelten läpi. Ei tämä ohi ole,mutta olen mennyt eteenpäin.

Huomenna taas tanssitaan ja lauletaan näyttämönä New York. Muistakaa varata JD-lippunne ajoissa,yli puolet on jo myyty 🙂

X X X Sare

How u doing?

How u doing?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.