Hetki ennen ensi-iltaa

Eilisen läpimenon jälkeen tuli kiksejä. Liikutuin flowsta, aidoista tunteista näyttämöllä, kauniista,hikisistä  ihmisistä, viiltävästä musiikista, hurjista koreografioista,valoista, jotka luovat karulle näyttämölle New Yorkin kadut, vilpittömästä naurusta, elokuvamaisista väläyksistä näyttelijän ja ihmisen elämästä…Siitä sekamelskasta, josta on muotoutunut musikaali, joka elää ja hengittää.

Ensi viikko on aikamoista tykitystä: ennakkoa,kenraalia,Pixel,omaa ensi-iltaa ja Miserablesin enskaria, Huomenta Suomi-kuvaukset, synttärit! enskaribileet ja se koko kuohunta, mikä syntyy kun sä olet kuukausia treenannut yhtä produktiota varten yötä päivää ja se viimein putkahtaa ulos. ”Äitinsä” silmissä kauniina ja täydellisenä.

Yksi ajanjakso loppuu. Pitkät,tiiviit  hotelliviikot Valkeakoskella harjoitellessa päättyvät ja saa olla taas kotona, näytöskausi alkaa ja voi avata mielensä muullekin elämälle. Haikeaa ja helpottavaa yhtä aikaa.

Eilen kävin Tartu mikkiin -kuvauksissa Tampereella. Oli todella hauskaa 😀 Lopputuloksen voi sitten nähdä 20.9.

Kauniita unia lapsoset! Muistakaa aina etsiä elämässä oikeaa, kaunista ja hyvää.

X X X Sare

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.