James Dean, James Dean!!! Ensi-ilta!

Tänään se vihdoin on, enskari 🙂 Koko päivä menee perinteiseen tapaan jännittäessä, häärätessä viimeisten muutosten parissa, hankkiessa kollegoille enska-ylläreitä ja miettiessä, että miten tän tärinän sais pois päältä?! No,eihän se mulla laukea kun vasta näyttämölle päästessä. Pitää varmaan mennä päästelemään ylimääräisiä höyryjä salille.

Jos olet Valkeakoskella tänään, niin viideltä kannattaa tulla katsomaan teatterille punaisen maton tapahtumia. Luvassa on ainakin limusiineja, salamavaloja, Teemu Muurimäen iltapukuja ja huhu kertoo,että Jari Sillanpää olisi myös paikalla… Ensi-ilta alkaa klo 19.

Tänä iltana tv:ssä näkyy myös tuttuja naamoja 😉 Voitte bongata tutun laulajan ohjelmassa Kaksi julkkista ja yhdet häät. http://www.livtv.fi/ohjelmat/kaksi-julkkista-ja-yhdet-h%C3%A4%C3%A4t/etusivu

Nyt mä jatkan hössötystä. New York, New York, illalla nähdään! x x x Sare

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.