Lähtöjä…

OMG. Mistä tietää, että on ollut vähän kiireinen? Hiljaisista kotisivuista…pölyisestä kodista… ajantaju häviää…Ei ole paljon kiireessä ehtinyt päivittelemään 😉

Työvuosi pyörähti käyntiin heti uudenvuodenpäivänä Rod Stewart Tribute show:lla Viking Line Mariellalla ja siellä sitten vedettiinkin 40 päivää, jiihaa! Elettiin ihan omassa pikku kuplassamme kaukana arjesta. EllaSingers (minä, Linda Herranen & Minna Lasanen) lauloi ja keinui laineilla urheasti, vain pieni flunssa yritti kaataa meitä vuorotellen.

Rod & tytöt

Rod & tytöt

Laivalta jatkoin suoraan Valkeakosken kaupunginteatteriin James Dean musikaalin lämppäreihin. Voin kertoa, että olin piiiikkasen väsynyt. Olotilaa ei helpottanut viesti rakkaan ystäväni kuolemasta. Onneksi kaikki teatterilla olivat ymmärtäväisiä spontaanien itkukohtauksieni suhteen… En ole koskaan aikaisemmin menettänyt ketään noin läheistä ihmistä. Yksi parhaimmista ystävistäni on poissa ja tyhjää paikkaa ei voi korvata. Ikävä on kova. On vaikea hyväksyä, etten enää koskaan voi soittaa hänelle, halata tai jutella tuntikausia. On vaikea hyväksyä, että kysymykseen ”miksi?” ei ole vastausta. Olen kuitenkin iloinen kaikista näistä yhteisistä vuosista, kun saimme olla ystäviä.

Onneksi saan työskennellä ihanien ihmisten kanssa, James Dean musikaalia on ollut hauska tehdä tauon jälkeen. Ja nautin näistä maailmasta toiseen hyppäyksistä. Työt ja ihmiset vaihtuvat, mutta kiitollinen olen kaikista 🙂  Surusta huolimatta olen onnellinen ja kiitollinen elämästä ja rakkaista ympärilläni ja tilaisuuksista mitä eteeni on tullut. Sanon elämälle kyllä ja katson mielenkiinnolla mihin se vie. Meillä on tämä yksi lyhyt elämä, nauti siitä!

JD vierailu Tartu mikkiin- ohjelmassa

JD vierailu Tartu mikkiin- ohjelmassa

Paljon olisi vielä kerrottavaa, musarintamalla UUTISIA vink vink…

…mutta nyt, natti natt, kauneusunien aika 😉

Sare x x x

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.