Making of… Näkymätön tyttö

Hän on viimein täällä ! Näkymätön tyttö musavideo sai ensiesityksensä tiistaina IL:ssä ja nyt video löytyy myös Tubesta 🙂

Meillä oli siis pari viikkoa sitten kuvaus-sessiot. Päivään päädyttiin aika vauhdilla, mutta paltsussa oli selvät sävelet sen suhteen mitä haetaan. Millaista elokuva-maisemaa ja mitä tyyliä tähän biisiin tällä kertaa.

Päivä oli hauska ja tiivistahtinen, ja aamulla mua jännitti perinteisesti taas PALJON. Silleen hyvällä tavalla, innostuneena. Me pelättiin Lapinlahden sairaalan kummituksia, ihmeteltiin kaikkea sitä roinaa mitä sieltä edelleen löytyy ja ihasteltiin vanhaa upeaa rakennusta ja puistoa (missä jäädyttiin ja luisteltiin käsikynkkää) Parhaat naurut mulla ja Julilla tuli varmaan korkkareiden vaihdosta jäisellä pihalla lumisateessa,niin että kuka yritti pitää pystyssä ketä ja kenen kengät oli kenenkin jalassa… ja tähänkin tarvitaan maskeerajaa! Suurinta hysteriaa allekirjoittaneessa aiheutti  Kristina Viirpalun upean mekon varjeleminen ja pystyssä pysyminen 😉 Ulkokuvauksissa jäätymisen määrä tuulessa ja tuiskussa oli myös aika vakio…  Mut kaikki meni hyvin, onnellisten tähtien alla, ja aikataulussa pysyttiin.

Created with Nokia Smart CamWP_20140220_009WP_20140220_015

En voi kyllin kiittää Time Films tiimiä: Niko Kelkka, Miro Laiho ja Joni Helminen. Kauneusguru Katarina Pehkosta ja ihanaa Julia, jonka tanssi kruunasi biisin. Ei me oikein muistettu edes syödä tai taukoja pitää, mut se onkin mahtavaa: On niin fiiliksissä ja flowssa, että unohtaa ajan ja nälän, tekee vaan kun on niiiin kivaa ja siistiiii.

Olen kiitollinen, että aina löytyy juuri ne oikeat tyypit. Nuo taitavat ja lahjakkaat tyypit, juuri tähän juttuun täydelliset, joita ilman tätä teosta ei olisi.  KIITOS <3

Created with Nokia Smart CamCreated with Nokia Smart CamCreated with Nokia Smart Cam

 

Ja iso kiitos myös Suomen kansallisopperan balettioppilaitokselle, että saimme kuvata heidän salissaan. Pieni jännitys-momentti saatiin aikaan, kun yhtäkkiä ovet eivät vain avautuneet, koodit/avaimet ei toimi ja ennuste oli, että parin tunnin päästä saadaan korjaaja paikalle… Huh, onneksi ongelma ratkes puolessa tunnissa ja päästiin jatkaa kuvauksia. On muuten aikast hienot tilat siellä!

Onnellinen, helpottunut ja kovin ylpeä  äiti  täällä tunnelmoi tuoreimmasta ”lapsestaan”. Olkaa hyvä, katsokaa nyt tekin!

x x x Sare

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.