Ja voittaja on…

Mika Paasikannas!!!!!! Jälleen kerran 😀 Uskomattomat 1056 krt toiveita, 16 eri radiokanavaa ja kolmesti päivässä! Wau. Hatunnoston ja halin paikka.Kiitos Mika, palkinto lähtee ensi viikolla postiin ja treffit sovitaan pikimmiten 🙂 Hienosti kakkosena Jani Räty <3 Iso kiitos sullekin,olit tosi ahkera. Kolmanneksi tullut ei halua nimeään esille, mutta kiitos sinnekin ja kaikille muille, jotka jaksatte mua tsempata. Ette tiedäkkään miten iloinen ja kiitollinen siitä olen.

BTW, mielettömän upea ilma ulkona: aurinko oikein helottaa, linnut kuhertelee joenpenkalla ja taivaalla..oli kiva lenkkeillä siis. Mielen nostaa korkealle myös ykköstila Yle Radio Suomen soitetuimpana <3 Näkymätön tyttö kiittää. Tämä on mulle hieno edistysaskel ja kannustaa taas eteenpäin lauluntekijän kuoppaisella tiellä.

Viime viikonloppuna sanottiin hyvästit ( ja osalle onneksi näkemisiin) James Dean-työryhmälle. Viimeinen näytös oli aikast tunteikas ja aika tuossa jengissä on ollut tapahtumarikasta ja kovasti rakasta. Olen iloinen, että olen saanut tavata jokaikisen heistä 🙂 Ja onneksi osaa jengiä näkee sitten elokuussa,kun Tähti ja sen siskon treenit pärähtää kunnolla käyntiin.

Mutta nyt pitää uppoutua kesän juttuihin, Hurriganes-treenit kutsuu;Get on baby! 😀

WP_20140416_001

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.