Kesä – ja paljon tekemistä!

Se on kesä! Neljän tähden talkoot tuli ulos heti auringon mukana ja olipas se kiva muistella miten lämmintä oli viime kesänä.. Missäs se lämpö nyt viipyy?…

Ryhmä paljussa

Yksi enskari takana ja toinen edessä. Ganes pistettiin elokuuhun asti naftaliiniin ja ensi viikolla päräytetään Pohjanmaa Brothers Seinäjoen kesäteatterin eetteristä ulos. Eli jos hyvä musa ja välinaurut kiinnostaa, niin sinne siis 🙂 Kaikenlaisia hahmoja tullaan myös näkemään; natsijohtajasta Paula Hanhiniemeen (what?!)  😉

Ennen PB:n enskaa ehtii hyvin kotiin Helsinkiin ja Semifinaaliin keikalle. Bändi karkas vieraiden keikoille ympäri Suomen, mut onneks luottokitaristi Jarkko Luhtala Pohjanmaalta karauttaa apuun ja akkarilla mennään. Vähän erilaisii versioita, mitä siitä tulee, jännää..Tänään syntyi myös uusi kipale ja pohdin, ottaisko sen jo koekuunteluun lauantai-illan keikalle,hmmmm…Ois aika liikuttava, enkä tarkoita tällä kertaa kyyneleitä. Kantsii siis tulla Semifinaaliin, Saren lisäksi kaksi mahtavaa kokoonpanoa Älyvarkaat ja Miia. Kaikilla oma magee meininki, tulkaa tsekkaa!

Kivoja uutisia tuli jussin jälkeen musarintamalta: Näkymätön tyttö löytyy vastedes karaokekansioista! 😀 Joten ei muuta kuin läheiseen karaokebaariin ja oma versio ulos kaiken kansan iloksi.

Nyt on vähän hektistä. Juhannus meni tälleen rauhallisesti….

WP_20140621_00520140622175711

 

Nyt on puolestaan tällainen fiilis! Kolme pikku possua: Sare, Ari ja Movetronin Päivi 🙂

WP_20140614_00520140619182430

Näihin tunnelmiin, rakkautta ja nähdään keikalla x x x Sare

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Kommentit on suljettu.