Viimeiset viikot

Tähti ja sen sisko komedian viimeiset harjoitusviikot ovat käsillä. Eilen aloitettiin jännittävissä merkeissä, yhden näyttelijän nilkka muljahti tanssitreeneissä ja nyt toivotaan pikaista parantumista. Huuuh. Käsiohjelman kuvaukset ovat edessä torstaina ja korsetti hävinnyt jonnekin postiavaruuteen….ÄÄÄÄÄK. Ensi viikolla alkaa sitten valmistavat, juna kulkee. Välillä hirvittää ja välillä on ihan kikseissä…3.10. on valmiina sen hetkinen versio näytelmästä 😉

Jep, jep , hermot tiukalla loppumetreille asti. Onneksi viikonloppuna sai hetken miettiä ihan eri juttuja eli vaellella metsässä vain suppilovahveron kuva verkkokalvolla. Tai nauttia Sandron brunssia ja pohtia miten voi kestää yli vuoden päästä brunssille ja miksi jotkut ravintolat osaavat panostaa ulkoasuun ja jotkut ovat kuin kouluruokaloita…Sandro miellytti 🙂 Näin siis vietin syntymäpäivääni tällä kertaa, metsäterapiaa ja herkkuja 🙂 Ihania lahjoja tuli myös; Nature´s design nimikkovesipullo! Kyllä nyt kelpaa treenata niin salilla kun teatterilla. Mä en sen jälkeen, kun siirryin käyttämään lasista vesipulloa, ole voinut sietää muovisen vesipullon veden makua. Se maistuu…muoville. Yöks. Lasinen pullo puolestaan onnistuu säilyttämään veden maun raikkaana.

Lagoena vesipullo <3

Lagoena vesipullo <3

Tsemppiä kaikille syksyn haasteisiin! Ikkunasta porottaa vielä aurinko ja pihlajamarjat hehkuu niiiiin punaisina ja runsaina siis väriä elämään 🙂 Eipä muuta kuin teatterille pukusovituksiin, sielläkin odottaa aikamoinen kankaiden väriloisto!

xxx Sare

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Kommentit on suljettu.