Suvi suloinen!

Mä tunnen jälleen pikku pistoksen sydämessä, kun oon jättänyt hunningolle Sare sivuston… Mutta välillä vaan pitää priorisoida asiat ja mun rakas lapsukainen & perhe ja töiden tekeminen menee usein töistä kirjoittamisen edelle 😉 Faceen ja Instaan mun liikkeet kyllä päivittyy eli SareOfficial kertoo missä mennään.

Mutta tässä tulee info-pläjäys 🙂 Valkeakosken Tähti ja sen sisko on kuopattu, mutta Häme kutsuu edelleen. Palatsi teatterin Baddingia kävin tekemässä keväällä ihanan Jussi Selon kanssa, miten voi mies olla niin Rauli Baddingin Somerjoen oloinen!

Tampereen suunnalla tehdään siis kovasti teatteria tänä vuonna. Viime viikolla sai ensi-iltansa Uuno Turhapuro ja Viimeinen tuomio Frenckellin sisäpihalla. Siellä mä vedän Elisabeth Turhapuron roolia elokuun loppuun ihan aivot narikassa ja Uuno-leffojen hengessä. Tulkaa ihmeessä Uuno-fanit katsomaan, jos Tampereen keskustassa pyöritte.

Syyskuussa saa enskarinsa Vuokravaimo Tampereen Komediateatterissa ja siellä sitten muina vaimoina uppoudutaan farssin maailmaan. Mutta siitä sitten enemmän syksymmällä.

Me aloitettiin Samuli Laihon kanssa joulukuussa hitaasti mutta varmasti levyprojekti. Biisi per kuukausi eli kohta on albumin biisit kasassa. Rauhallisella tahdilla tehdään,kun on molemmilla muitakin projekteja, mutta täytyy sanoa, että näin kun kerran kuussa demotetaan niin biisit ja fiilikset on mun mielestä aika huipussa. Mä työstän itsekseni tekstejä ja melodista maailmaa, sitten mennään Samulin kanssa studiolle ja hän ottaa vastaan mun ideat ja jatketaan siitä. Niin mahtava tyyppi, niin upea säveltäjä. Syksyllä biisit on kasassa ja toivottavasti saadaan teille kuultavaksi sitten mahdollisimman pian. Hyvää kannattaa odottaa….

Me ollaan kevät nauhoitettu Evitskogin kauniissa maisemissa ja oon aika innoissani uusista biiseistä. Siksi odotankin jännityksellä, mikä on uusien biisien vastaanotto kesän ainoalla keikalla Natural High Healing festareilla. Uusikaupunki, täältä tullaan! Mukana mulla on säestämässä superlahjakas kitaristi Markus Tiiro, joka soitti viime vuonna mun Unelma-klubin bändissä Kanneltalossa. Niiiin kivaa.

Mahtavat festarit oottaa, nähdään siellä 🙂

xxx Sare

IMG-20150424-WA0003

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Kommentit on suljettu.