Tervetuloa ihana vuosi 2016!

Tänä vuonna aion tehdä teatteria, rentoutua rauhallisin mielin, opiskella ohjaamista, musisoida, etsiä Jumalatarta itsestäni, rakastaa, nauraa mahdollisimman paljon kaikelle ja kaikille, minä mukaanlukien ja tanssia! Joogata, kun siltä tuntuu ja olla avoimin sydämin haaveissani. Kirjoitan, teen sushia ja istutan sen pensasaidan. Pysähdyn ja kuuntelen mun tyttären juttuja, ne on mahtavia 😀 Aion istua poreammeessa ja laskea laattoja. Ja miettiä mitä hauskaa tänä vuonna voikaan tapahtua…Luen, leivon ja laulan. Maalaan sen seinän, ehkä jopa katon. Olen selkeä. Muutan ja matkustan, lämmintä kohti. Sanon kyllä. Kyllä. Kyllä! Luovun ja luon uutta, siinä mun vuosi 2016 <3

Mut löytää sieltä sun täältä, seuraa täältä tai fb-sivuilta.

Millainen vuosi sua odottaa? 🙂

x x x Sare

WP_20151230_010 (2)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Kommentit on suljettu.